REKLAMI GEÇ

Emniyet Müdürü Demir; Denizli huzur adası

Emniyet Müdürü Demir; Denizli huzur adası

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çivrilli muhtarlarla toplantı yaptı. Toplantıda Çivril’deki genel emniyet tedbirleri ve sonuçları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2018 Cuma, 14:03

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Çivril’de muhtarlarla yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Çivril genelinde alınan emniyet tedbirlerinin verimliliği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Çivril İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Küçükyalım, geçen yıla oranla ilçedeki suç sayısı ile trafik cezalarında büyük azalma olduğunu söyledi.

Yapılan toplantıya tüm muhtarların eksiksiz olarak katılmasının konuya gösterilen duyarlılığın belirtisi olduğunu söyleyen ve “İlgi olmadan bilgi olmaz. Bilögi olmadan da anlamlı bir yaşam sürülemez” diyerek, “Dünyanın göz bebeği nasıl Türkiye ise, Türkiye’nin de göz bebeği Denizlidir. Denizli’nin Gözbebeği de Çivril İlçemizdir. Çivril’de üretim var, istihdam var işte bu nedenle Çivril’e 2. Sınıf bir emiyet müdürü atandı” dedi.

Denizli’nin ekonomik anlamda ülke ortalamasının üstünde olan bir şehir olduğunu da belirten Emniyet Müdürü Demir, “Denizli birçok şehrin kesiştiği bir bölgede. Bu nedenle cazibe merkezi olma özelliğini taşıyor. Üretim ve istihdamın olduğu yerde güven ve huzur sıkıntısından bahsedilemez” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı