REKLAMI GEÇ

Kameroğlu’ndan Çivril’e rehabilitasyon merkezi

Kameroğlu’ndan Çivril’e rehabilitasyon merkezi

Memleketi Çivril’e eğitim kurumları kazandıran, aile sağlığı merkezi, camiler yaptıran, huzurevi ve hastaneye diyaliz ünitesi kurulması gibi hizmetlere öncülük eden işadamı Kadir Kameroğlu, bu kez de Çivril Huzurevi’ne rehabilitasyon merkezi kurulmasına maddi katkı verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2015 Pazar, 11:59

Vali Şükrü Kocatepe, Çivril’de ziyaret ve incelemelerde bulundu. Kocatepe, Kaymakam Orhan Burhan ve Belediye Başkanı Gürcan Güven ile birlikte, geçtiğimiz temmuz ayında Şırnak’ta şehit düşen Ömer Kaan Kandemir’in, daha sonra da 1979 yılında Adana’da şehit olan polis memuru Sadık Kantekin’in ailelerini ziyaret etti.

Ardından Çivril Huzurevi’ne giden Kocatepe, rehabilitasyon merkezinin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Kocatepe, 300 metrekare alana yapılacak merkezine hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu’nun 400 bin lira bağışta bulunacağını, geri kalan kısmının da devlet tarafından karşılanacağını söyledi.

Vali Şükrü Kocatepe, devlet-hayırsever işbirliği ile yapılacak Çivril Huzurevi Rehabilitasyon Merkezi ihale sürecinin tamamlanıp inşaat çalışmalarının en kısa sürede başlanılması talimatını verdi.
civril_huzurevine_rehabilitasyon_merkezi-ic

NELER YAPTIRDI?
Kadir kameroğlu bugüne kadar Çivril’e kendi adını taşıyan ilköğretim okulu ve kız meslek lisesi, eşi Nevişet Kameroğlu adına bir ilköğretim okulu bir aile sağlığı merkezi, annesi Rasime Kameroğlu adına bir anaokulu, bir ilköğretim okulu ve cami, babası Ali Kameroğlu adına cami ve anaokulu, Kameroğlu Kardeşler adına ilköğretim okulu yaptırdı.

Çivril Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Çivril Huzurevi, Çivri Devlet Hastanesi ek binasi ve diyaliz ünitesi, Çivril’in Irgıllı Mahallesi’ne ilköğretim okulu yapımı ile Çivrilliler Eğitim Vakfı’nın (ÇEVAK) kuruluşuna öncülük etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı