REKLAMI GEÇ

Bu eğitimciler alkışlanır. Tatil yapmadılar, okulu bakıma aldılar

Bu eğitimciler alkışlanır. Tatil yapmadılar, okulu bakıma aldılar

Çivril’in Özdemirci İlkokulu müdürü ve yardımcısı, yaz tatilini okullarında geçirdi, sınıfları boyadı, parkeleri yeniledi. İki eğitimcinin bu davranışı ilçede büyük takdir topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2017 Cumartesi, 11:01

150 öğrencinin eğitim gördüğü Özdemirci İlkokulu’nda sınıfları ve öğretmenler odasını boyayan Okul Müdürü Haydar Çetinel ve yardımcısı Nebi Evliya, anasınıfının da laminat parkesini yaptı. İki ay yaz tatilinde tatil yapmayan müdür ve müdür yardımcısı okulun bakımını gerçekleştirdi, eğitime hazır hale getirdi.

Çivril ilçe merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan okulda 11 yıl önce göreve başlayan ve müdür olduğu 2009 yılından itibaren okulu iki yılda bir boyadığını belirten Haydar Çetinel, “Okula 11 yıl önce sınıf öğretmeni olarak atandım. 8 yıldır da müdürüm. Müdür olduktan sonra okulu kendim boyadım. 6 yıl önce müdür yardımcısı olarak atanan Nebi beyle birlikte yaz tatillerinde okulun sınıf ve öğretmenler odasını kendimiz boyuyoruz” dedi.

Okulda bulunan öğretmenler odası ve anasınıfını da kendilerinin yaptığını ifade eden müdür Çetinel, “Okulumuzun anasınıfının tabanları çok eskimişti geçen yıl ana sınıfının laminatlarını yardımcım Nebi beyle birlikte yeniledik ve sınıfı boyadık. Öğretmenler odamız yoktu geçen yaz boşta olan sınıfın birini komple elden geçirerek öğretmeler odası yaptık. İçine mutfak yaptık. Bilgisayar ve televizyon kurduk” dedi.

ÖĞRETMENLİK ÖZVERİ VE SEVGİ DEMEKTİR
Öğretmenliğin özveri ve sevgi isteyen bir meslek olduğunu ifade eden Haydar Çetinel ve yardımcısı Nebi Evliya, “Her meslek sevgi ile yapılır ama öğretmenlikte öğrencine, öğretmeye, mesleğe, okuluna ve meslektaşlarınıza derin sevgi duymanızı gerektirir. Biz öğrencilerimizi ve okulumuzu çok seviyoruz. Meslektaşlarımıza sonsuz saygı duyuyoruz. Meslektaşlarımızın güzel ve temiz bir okulda görev yapmasını, çocuklarımızın da yenilenmiş bir okulda sağlıklı ve kaliteli bir eğitim almasını istiyoruz” dedi.

(Kaynak: Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı