REKLAMI GEÇ

Emine Nine’ye hem maaş hem yardım

Emine Nine’ye hem maaş hem yardım

Çivril Kaymakamı Orhan Burhan 85 yaşında tek başına yaşayan Emine Gelen’i evinde ziyaret etti, vakıftan yardım verileceğini, 140 lira olan maaşının da 250 liraya çıkarılacağını söyledi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2014 Perşembe, 10:14

Çivril’de Kaymakam Orhan Burhan Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Hatice Zeybek ile birlikte Gümüşsu’da yaşayan vatandaşlara sohbet ederek isteklerini dinledikten sonra evinde yalnız başına yaşayan 85 yaşındaki Emine Gelen’i ziyaret etti.

Kaymakam Orhan Burhan “İlçemizde ikamet edip, yalnız yaşayan vatandaşlarımız var. Zaman zaman yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Bir ihtiyaçları varsa gidermek için çalışıyoruz. Personellerimiz düzenli olarak yaşlılarımızın evlerine geliyor ve ihtiyaçlarını tespit ediyor. Hem gıda, temizlik gibi temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz hem de bulundukları evin fiziki şartlarını düzeltiyoruz. Emine Gelen’e de SYDV tarafından Ramazan ayında dağıtılan erzaktan getirdik” dedi.

Çivril SYDV Müdürü Hatice Zeybek, Emine Gelen’in aylık 140 TL yaşlılık maaşı aldığını ama Temmuz ayından itibaren aylık 250 TL dulluk maaşı alacağını belirterek “Emine nine vakfımızdan 140 TL yaşlılık maaşı alıyor. Yapılan çalışma ile Temmuz ayından itibaren aylık 250 TL alacak” dedi. Emin Gelen ise, yardımlardan ötürü teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı