REKLAMI GEÇ

FETÖ’cünün ismi kaldırıldı, şehit ismi verildi

FETÖ’cünün ismi kaldırıldı, şehit ismi verildi

Çivril Belediye Meclisi, FETÖ’den tutuklanan Kaymakam Muzaffer Başıbüyük’ün ismini verildiği caddeden kaldırdı. Yerine, 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in ismi verildi. Ayrıca, 2 caddenin daha ismi değiştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2017 Perşembe, 09:46

Çivril Belediye Meclisi Aralık dönemi toplantılarını sürdürüyor. 2. birleşimde gündemindeki konuları görüşmeyi sürdüren meclis üyeleri önemli bir karara imza attı.

Meclis, Irgıllı Mahallesi’nde bulunan üç caddenin ismini değiştirdi. Çivril’de daha önce görev yapan, Beyşehir Kaymakamlığı yaptığı sırada da FETÖ/PDY’den önce açığa alınan, ardından tutuklanan ve ihraç edilen Muzaffer Başıbüyük’ün adı Irgıllı Mahallesi’nde verildiği caddeden kaldırıldı. Yerine, 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in adı verildi.

Daha önce Çivril’de görev yapan Kaymakamlardan Mustafa Kılıç ve Orhan Burhan’ın isimleri de verilmiş oldukları caddelerden kaldırıldı. Çivril’den geçen yıl ayrılan ve Hendek Kaymakamı olarak görevine devam eden Orhan Burhan’ın isminin değiştirilmesine CHP’li meclis üyeleri şerh koydu.

Alınan karar ile Muzaffer Başıbüyük ismi yerine Ömer Halisdemir, Kaymakam Mustafa Kılıç yerine Kocatepe, Kaymakam Orhan Burhan yerine de Fethi Sekin ismi verildi.

(Kaynak:Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı