REKLAMI GEÇ

Gönüllü askerlik için dilekçe verdiler

Gönüllü askerlik için dilekçe verdiler

Çivril’de iki kişi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Cerablus’ta başlattığı harekat sonrası ilçedeki askerlik şubesine giderek “gönüllü asker olmak istiyoruz” dilekçesi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2016 Çarşamba, 16:02

TSK’nın bu sabah başlattığı Suriye operasyonu konuşulurken, Çivril Askerlik şubesine giden 48 yaşındaki Bayram Demirhan ile 36 yaşındaki Ahmet Aydemir, gönüllü olarak yeniden askere gitmek istediklerini belirten dilekçe verdi.

Askerliğini 1988 yılında Bingöl Genç’te jandarma komando olarak yaptığını ve çatışmalara katıldığını belirten Bayram Demirhan “20 yaşındaki enerjim ve gücümle yine TSK için çatışmaya ülkem için savaşmaya hazırım” dedi.

Vatani görevini Piyade Çavuş olarak yapan Ahmet Aydemir’de “Ülkem için elimden gelen bütün mücadeleyi verdim ve her zamanda vermeye hazırım. Vatanım için, bayrağım için gerekirse canımı seve seve feda ederim. Gönüllü asker olarak her türlü hizmete hazır olduğumu bildirmek için dilekçe yazdım” diye konuştu.

Gönüllü asker olmak isteyen Bayram Demirhan ve Ahmet Aydemir’in dilekçeleri, askerlik şubesi görevlileri tarafından teslim alındı.

KAYNAK: YEŞİL ÇİVRİL.COM

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı