REKLAMI GEÇ

Haberimiz ulusal medyada

Haberimiz ulusal medyada

Sadece Denizli’den, uzak diyarlardaki Denizlililere memleketten haberler ulaştıran denizlihaber.com’un bir haberi daha ulusal medyanın gündemine taşındı. Çivril Belediyesi’nde çalışan ödüllü şair Hakan Keysan’ın eline süpürge verilerek, temizlik işlerinde görevlendirilmesiyle ilgili haberimiz başta Oda TV olmak üzere, çeşitli internet sitelerinde kaynak gösterilerek yayınlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2014 Salı, 11:28

Denizlihaber’in “Bir gün şair, bir gün çöpçü“ başlığıyla verdiği haberi, Oda TV, “CHP’nin şairi, AKP’nin çöpçüsü oldu” başlığıyla okurlarına duyurdu.

oda-tv-anons

Oda TV’nin haberinde,denizlihaber kaynak gösterilerek, “30 Mart yerel seçimlerinde Çivril Belediyesi’nde yönetim CHP’den AKP’ye geçti. Denizli Haber’den Şengül Boz’un haberine göre; Başkan Güven Gürcan’ın ilk icraatlarından birisi de personel görevlendirmeleri oldu ve şair Hakan Keysan, temizlik işlerinde görevlendirildi” denildi.

anons

Oda TV, denizlihaber’den alıntılar yaparak verdiği söz konusu haberde, Hakan Keysan’ın Türkiye Yazarlar Sendikası Üyesi olduğunu, Denizli’de 12 yıldan beri yayın hayatını sürdüren Sunak Dergisi’nin imtiyaz sahipliğini yaptığını,“Suda Bıçak İzi”, “Sus Odası”, “Yangın Lekesi” isimleriyle yayınlanan 3 şiir kitabı bulunduğunu, “Suda Bıçak İzi” isimli dosyasıyla 1999 yılında Cemal Süreyya Hatay Şiir Ödülü’nü kazandığını da okuyucularıyla paylaştı.

Yorumlar

Ali KEYSAN   -  Bağlantı 29 Nisan 2014, 15:00

Sayın yeğenim merhaba.
Bu haberi alınca ve okuyunca sizin ne kadar etkin, kaliteli, değerli ve üretken bir insan olduğunuzu, şahsen bir kez daha kanıtlandı sanırım. Önemli olan bizim gözümüzdeki Hakan KEYSAN’dır. Sevgilerimle.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı