REKLAMI GEÇ

Çivrilliler dertlerini halk gününde anlatıyor

Çivrilliler dertlerini halk gününde anlatıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya başladığı halk günü görüşmeleri Çivril’de de başladı. Başkan Gürcan, halk gününe katılan vatandaşlar ile görüştü, istek ve şikayetlerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2015 Cuma, 13:19

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, haftanın perşembe gününü vatandaşlar ile yapacağı halk günü buluşmalarına ayırdı. Yanına daire müdürlerini de alarak ilk buluşmayı da gerçekleştiren Güven, katılan vatandaşları tek tek dinledi.

Çivril halkıyla bir araya gelmek için özel bir gün aramadıklarını, ancak daha uzun ve detaylı görüşebilmek için böyle bir iygilamayı başlattıklarını kaydeden Güven, “Günlük rutin işlerden bazen vatandaşlarla uzun uzun oturup sohbet edemiyor, dertlerini ve sıkıntıları soramıyoruz. Halk günü ile fikir alışverişi de yapıyoruz” dedi.

İLGİ BAŞKANI MEMNUN ETTİ
Daire müdürleri ve başkan yardımcılarının da katıldığı halk günü toplantılarında vatandaşların isteklerini veya sorunlarını anında çözüm üretildiğini söyleyen Başkan Güven, “Elimizden geldiğince, istek ve şikayetlerini bizlere ileten vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan da ilçemiz için daha iyi ne yapabiliriz hakkında fikir alışverişi yapıyoruz. Düzenlemiş olduğumuz halk gününe vatandaşlarımızın ilgisi çok büyük buda beni çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Kaynak: Yeşilçivrilgazetesi.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı