REKLAMI GEÇ

Hasan artık rahat edecek

Hasan artık rahat edecek

Çocuk yaşta geçirdiği menenjit rahatsızlığı nedeniyle yatağa bağımlı bir yaşam sürdüren 33 yaşındaki Hasan Çiftçi’ye Sevgi Eli tarafından hasta yatağı alındı. Yıllarca yer yatağında yatan Hasan artık rahat edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2015 Pazartesi, 11:50

Çivril’in Özdemirci Mahallesi’nde yaşayan Mustafa-Ayşe Çiftçi’nin tek erkek evlatları olan 33 yaşındaki Hasan Çiftçi, çocuk yaşta geçirdiği menenjit hastalığından dolayı yatağa mahkum oldu. Yıllarca yer yatağında hayatını geçiren Çiftçi’nin sırtında yaralar oluşmaya başladı. Yaşlı anne-babası onu hareket ettirmekte zorlanıyordu. O kadar sıkıntılıydı ki, uyku uyuyamaz duruma gelmişti.

Mustafa-Ayşe Çiftçi, oğullarının bu durumuna çok üzülüyor ancak imkanları da elvermiyordu. Sonunda Sevgi Eli’ne başvurup yardım istediler. Sevgi Eli ailenin yardım talebine kayıtsız kalmadı ve Hasan için bir hasta yatağı alındı. Hasan artık seviyesi ayarlanabilen yatak sayesinde istediği pozisyonda yatabiliyor, sırtı havalandırılabiliyor, oturarak yemek yiyip televizyon seyredebiliyor. Artık yatak yarası sorunu da olmayacak.ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı