REKLAMI GEÇ

Hırsızlık faillerini uyku yakalattı

Hırsızlık faillerini uyku yakalattı

Çivril’deki üç hırsızlık olayının faili olarak aranan şüpheliler, kiralık araçla aynı ilçeye yeniden gelip bir akaryakıt istasyonunda uykuya dalınca, yakayı ele verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2016 Pazar, 09:53

Çivril Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede devriye görevi yaparken, bir akaryakıt istasyonun park alanındaki araçta uyuyan iki kişiyi fark etti. Neden burada bulundukları sorusuna M.D. (34), bir gazinoda çalışan sevgilisinin yanına geldiğini söyledi.

Bu yanıttan tatmin olmayan polis ekibi, M.D. ve arkadaşı A.Ç.’nin (33) GBT sorgulaması için kimliklerini aldı. Bu arada aracın içinde başkasına ait kimlik, ehliyet, tornavida, kerpeten ve eldiven gören devriye görevlileri, bölgenin jandarma sınırları içinde olması nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığına haber verdi.

Jandarma ekibi, akaryakıt istasyonuna gelerek gözaltına aldığı iki şüpheliyi sorgulamak üzere karakola götürdü. Yapılan incelemede M.D. ve A.Ç.’nin hırsızlıktan sabıkaları bulunduğu, aracı da bir renta car şirketinden kiraladıkları, ayrıca Gümüşsu ve İğdir mahalleleri ile ilçe merkezindeki üç hırsızlık olayının faili oldukları belirlendi.

Jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen M.D. ve A.Ç. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı