REKLAMI GEÇ

Kaçak sazanlara el konuldu

Kaçak sazanlara el konuldu

Çivril Belediyesi zabıta ekipleri, Irgıllı semt pazarını denetledi. Denetimler esnasında açıkta satılan süt ve süt ürünlerine el konulurken, kaçak avlandığı tespit edilen 40 kilo sazan ve turna balığı da imha edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2015 Perşembe, 13:19

Çivril Belediyesi zabıta ekipleri ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri Irgıllı mahallesinde kurulan semt pazarını denetledi.
Denetimlerde açıkta satılan 45 kilo beyaz peynir, 30 kilo süzme yoğurt, 19 kilo salça ile 150 kilo açık zeytine el koyarak imha eden zabıta ekipleri, açıkta gıda ürünü satan pazarcılara yönetmelik ve kanunları açıkladılar.

1050 LİRA PARA CEZASI
Çivril Belediyesi Zabıta ekipleri ayrıca Pazar yerinde kaçak avlanan 40 kilo sazan ve turna balığını da il koyarak imha etti. 1 Mart’ta başlayan av yasağına rağmen Işıklı Gölü’nden yakaladıkları balıkları satmaya çalışan 2 kişiye 1050’şer lira idari yaptırım cezası uygulandı.
KAYNAK: Yeşil Çivril Gazetesi

Yorumlar

muammer soğancıoğlu   -  Bağlantı 12 Mart 2015, 18:22

Yazık günah yetiştirme yurdu , huzur evine verilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. TUTANLARADA ödedikleri ceza için acımıyorum.O balıklar gelecek sene size 5-6 ton olarak size dönecekti.

ismail   -  Bağlantı 12 Mart 2015, 17:13

sana katiliyorum ibram..yazik o canim baliklar zeytinler.yazik tamam el koy eyvallahta neden imha ediyosun.israf etme.

ibram   -  Bağlantı 12 Mart 2015, 15:25

imhamı olur o güzelim balıklar hiç olmassa fakir muhtaçlara dagıtsanız yada aş evlerine verseniz olmazmı yazık degilmi o balıklara 50 kilo balık az degil nerden baksan 500 tl sanki kapalıda satılan süt ve peynirler çok güzel köylünün emegi harçlıgını

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı