REKLAMI GEÇ

Kadir Kameroğlu ölümünün 1. yılında anıldı

Kadir Kameroğlu ölümünün 1. yılında anıldı

Çivrilli hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu, ölümünün birinci yılında düzenlenen törenlerle anıldı. Kameroğlu için Dostlar Meclisi’nde lokma hayrı yapıldı, Kameroğlu’nun mezarı ziyaret edildi, dualar okundu. Etkinlikler, Kameroğlu’nun hayatı ve çalışmalarının anlatıldığı barkovizyon gösterimi ile tamamlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2017 Pazartesi, 10:22

Hayırsever kimliği ile tanınan ünlü işadamı Kadir Kameroğlu, aramızdan ayrılışının birinci yıldönümünde Çivril’de düzenlenen etkinliklerle anıldı.

ÇEVAK tarafından organize edilen anma programına Çivril Kaymakamı Armağan Önal, Belediye Başkanı Gürcan Güven ile ÇEVAK Başkanı Hüseyin Güngören’in yanı sıra Kameroğlu’nun eşi, çocukları, arkadaş ve dostlarının yanı sıra çok sayıda öğrenci, yapımında emeği geçen okulda görev yapan öğretmenler, Çivril Huzurevi’nde kalan yaşlılar katıldı.

Anma programı Kadir Kameroğlu’nun Çivril’de olduğu dönemlerde misafir ve dostlarını konuk ettiği ‘Dostlar Meclisinde’ düzenlenen lokma hayrı ile başladı.

Anma programının ikinci bölümünde programa katılanlar Lokma hayrından sonra Kadir Kameroğlu’nın mezarını ziyaret ederek dua ettiler.

Anma etkinliğine katılanlar daha sonra ÇEVAK Çivril Şubesi’ni ziyaret ederek Kadir Kameroğlu ile ilgili anılarını paylaştı.

Programın son bölümünde Şevkiye Özel Fen Lisesi’nde düzenlenen programda Kadir Kameroğlu’nun hayatı ve çalışmaları barkovizyon sunumu eşliğinde anlatıldı. Anma etkinlikleri buradaki program ile tamamlandı.

82 YAŞINDA HAYATA VEDA ETMİŞTİ
2016 yılında 82 yaşında hayatını kaybeden Kadir Kameroğlu, Çivril’de 20’ye yakın okul, cami, vakıf, huzurevi son olarak da rehabilitasyon merkezinin yapımına öncülük etmiş, Karadeniz Ereğlisi’nde de kendi ve eşinin adını taşıyan 24 derslikli okul yaptırmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı