REKLAMI GEÇ

Kadir Kameroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Kadir Kameroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Çivril’e çok sayıda okul ve kamu kurumu kazandıran, ilçe halkı tarafından “Altın Dede” olarak anılan “Devlet Üstün Hizmet Madalyası” sahibi Kadir Kameroğlu, doğduğu topraklarda son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2016 Cuma, 14:55

Yaptığı bağışlarla eğitimden sağlığa Çivril’e önemli katkılar sağlayan ve 30 Kasım Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede vefat eden hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu’nun cenazesi İstanbul’dan Çivril’e getirildi.

denizli-isadami-kadir-kameroglu-cenaze-toreni-2

EŞİNE SON KEZ BAKTI
Kızı Aliye, oğulları Alaattin, Hüsamettin ve Adem Kameroğlu, ile birlikte Çivril’e gelen Nevişet Kameroğlu, camide eşinin Türk bayrağına sarılı tabutuna son kez dokundu ve tabutun önünde duran fotoğrafına gözyaşları içinde son kez baktı.

CENAZE NAMAZI ANNESİNİN İSMİNİ TAŞIYAN CAMİDE KILINDI
Kameroğlu’nun cenaze namazı, annesinin ismini taşıyan Rasime Ana Camisi’nde kılındı. Cenaze namazına oğulları Alaattin, Hüsamettin ve Adem Kameroğlu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ve vatandaşlar katıldı.

denizli-isadami-kadir-kameroglu-cenaze-toreni-1

Kadir Kameroğlu’nun cenazesi, Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çivril Mezarlığı’nda toprağa verildi.

ÇİVRİL’E KAZANDIRDIKLARI
Çivril’de “eğitimin hamisi” olarak anılan ve “Devlet Üstün Hizmet Madalyası” sahibi olan hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu’nun bugüne kadar yaptırdığı okul ve kamu binaları şunlar:
-Çivril Huzur Evi
-Irgıllı İlköğretim Okulu
-Devlet Hastanesi
-Kızılcasöğüt Nevişet Kameroğlu Sağlık Ocağı
-Ali Kameroğlu Camii
-Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlköğretim Okulu
-Ali Kameroğlu Anaokulu
-Rasime Kameroroğlu Anaokulu
-Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu
-Kadir Kameroğlu Kız Meslek Lisesi
-Nevişet Kameroğlu İlköğretim Okulu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı