REKLAMI GEÇ

Köylüler Bozdağ’a 2 bin fidan dikti

Köylüler Bozdağ’a 2 bin fidan dikti

Denizli’nin Çivril İlçesine bağlı Bozdağ köylüleri, 2 bin fidanı toprakla buluşturdu. Ağaç dikme etkinliğine Pamukkale Üniversitesi öğretim görevlisi Necmi Özdemir’de katıldığı ağaç dikme etkinliğinde köylülerin, köyün sorunlarını da dikkat çektiler.

/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2014 Cuma, 09:56

Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Çivril’in Bozdağ köylüne 2 bin fidan dikildi.

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘500 Bin Fidan Toprakla Buluşuyor’ kampanyasına destek veren Bozdağ Köylüleri, Ömer Tarlası sırtlarında 2 bin fidanı toprakla buluşturdu.
denizli-civril-bozdag-agac-dikme-toreni-ic

Denizli Büyük Şehir Belediyesinin en uç sınırları olan Bozdağ’ın adını duyurmak amacıyla gerçekleştirdikleri etkinlikte, komşuları olan Evciler, Tokça-Çivril ve Özdemirci yollarını da ağaçlandıracaklarını belirtiler.

Bozdağ köyünün her tarafını ağaçlarla ormanlarla kaplayacaklarını söyleyen Köylüler, “Bizler yerleşmeden öncede buraları ağaçlık ve ormanlıkmış. Bizde şimdi burasını ormana dönüştüreceğiz. Bozdağ’ın adı yeşil Bozdağ olacak” dedi
denizli-civril-bozdag-agac-dikme-toreni-ic-1

KÖYLÜLERİN BİR İSTEĞİ VAR
Çivril Kaymakamlığından, Denizli Valiliğinden bir isteklerinin olduğunu da söyleyen Köylüler, köy içinden geçen Kuru Dere’de ıslah çalışmalarının başlatılmasını, dere ile kesişen köy içi yollarının büz ve köprü ile birleştirilmesini istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı