REKLAMI GEÇ

Muhtardan asfalta kurbanlı teşekkür

Muhtardan asfalta kurbanlı teşekkür

Çivril’in Kızılcasöğüt Mahallesi Muhtarı Fikret Çürük, asfalt ve diğer hizmetlerin gerçekleşmesini sağlayan Büyükşehir ile il belediyelerine kurban keserek teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ocak 2016 Cuma, 09:11

Denizli Büyükşehir belediyesi ve Çivril Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarla Kızılcasöğüt Mahallesi’nin Irgıllı, Bulgurlar, Şenköy, Sökmen mahalleleri bağlantı yollarında asfaltlama yapılıyor. Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Güven, görevlilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Hava şartlarının olumlu gittiği sürece, asfaltlama çalışmalarına devam edeceğini belirten Başkan Gürcan Güven, “Kızılcasöğüt mahallemiz, hem nüfus yoğunlu hem de diğer mahalleler ile bağlantı noktasında olması hasebiyle vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan bir nokta durumuna geldi. Kıralan ve Gürpınar mahallelerimizde sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Bağlantı yolları da asfaltlandı” dedi.

Kızılcasöğüt Mahallesi Muhtarı Fikret Çürük de asfaltlama ve diğer hizmetlere teşekkür etmek için Gürcan’ın gelişi sırasında bir kurban kesti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı