REKLAMI GEÇ

Oğlunu kurtarmak isterken boğuldu

Oğlunu kurtarmak isterken boğuldu

Çivril’de 32 yaşındaki Hüseyin Horzumlu, sulama kanalında boğulma tehlikesi geçiren 6 yaşındaki oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapılarak boğuldu. Çocuk ise dayısı tarafından kurtarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2014 Salı, 09:32

Tunay YAZICI/ÇİVRİL (Denizli), (DHA)
Olay, ilçenin Çıtak Mahallesi’ndeki sulama kanalında meydana geldi. Tarlada saman balyası yapan üç çocuk babası Hüseyin Horzumlu, serinlemek için kayınbiraderi 19 yaşındaki Erhan Şahin ve 6 yaşındaki oğlu ile birlikte sulama kanalına girdi. Bir süre sonra Hüseyin Horzumlu’nun oğlu suda çırpınmaya başladı. Yüzme bilmeyen Hüseyin Horzumlu, oğlunu kanaldan çıkarmaya çalışırken, akıntıya kapıldı. Kayınbiraderi Erhan Şahin ise yeğeni ile birlikte kanaldan çıkarken, çevreden yardım istedi.

İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, sulama kanalında Hüseyin Horzumlu’yu bulmak için arama çalışması yaptı. Kanalda akıntıya kıpılıp boğularak hayatını kaybeden Hüseyin Horzumlu’nun cesedi 4 kilometre uzaklıkta bulundu. Kanaldan itfaiye ekipleri tarafından çıkarılan Horzumlu’nun cesedi yapılan incelemenin ardından Çivril Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı