REKLAMI GEÇ

Öğrencilerden başkana teşekkür ziyareti

Öğrencilerden başkana teşekkür ziyareti

Çivril 75. yıl Ortaokulu Müdürü İbrahim Keskin ve öğrenciler, Belediye Başkanı Gürcan Güven’i ziyaret ederek, okul bahçe düzenlemesi ve yardımları için teşekkürlerini iletti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2016 Salı, 09:32

Çivril 75. yıl Ortaokulu Müdürü İbrahim Keskin ve öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Gürcan Güven, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın her alanda kendilerini geliştirmeleri ve geleceğe daha iyi hazırlanmaları adına her zaman onların yanındayız. Onların eğitim ve gelişimlerine katkı sunma adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada en büyük destekçileri olacağız” dedi.

civril-belediye-ogrenciler-ziyaret-1

 

Okul Müdürü İbrahim Keskin ise, Güven’in her konuda yanlarında olduğunu belirterek, “Okulumuz yeni olduğu için birçok eksiği vardı. Başkanımız çok kısa bir sürede bahçe düzenlemesi ve fiziki ihtiyaçlarımızı tamamlamada yardımcı oldu. Kendilerine şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.civril-belediye-ogrenciler-ziyaret-2

Ziyarette öğrenciler, Başkan Güven’e çiçek ve Kütahya çinisi verdi. Başkan Güven, “Bize hediye getirmenize gerek yok. Bize vereceğiniz en güzel hediye gülümsemenizdir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı