REKLAMI GEÇ

Özel çocuklara özel ziyaret

Özel çocuklara özel ziyaret

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çivril Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Merkezde öğrenim gören engelli öğrencilere hediyeler veren Başkan Güven, okul yöneticilerinden bilgi aldı, çocuklarla vakit geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2016 Pazar, 15:50

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çivril Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Güven’e ziyarette Çivril Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler görevlileri de eşlik etti.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Güven ve beraberindekiler, engelli öğrencilerle sohbet etti, oyuncak ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Okul müdürü Saliha İlhan ile birlikte okulu gezen Başkan Güven, okulun fizyoterapi salonunu da inceleyerek, kullanılan malzeme ve ekipmanlar hakkında bilgi aldı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Güven, çocuklarla oyun oynadı.

Başkan Gürcan Güven, merkezin Çivril’de çok önemli bir misyon üstlendiğini belirterek, emeği geçen başta okulun kurucusu olmak üzere, müdür, öğretmenler ve çalışanlara teşekkürler etti.

Güven, “Özel çocuklarımızla beraber olmak, onlarla vakit geçirmek, onların size karşı olan sevgisini ve ilgisini gözlerine bakarak anlamak çok başka bir duygu. Yeryüzünün Melekleri olan bu özel çocuklarımız sürekli ilgi ve sevgi isteyen özel ve ayrıcalıklı çocuklar. Bu nedenle onların daha iyi eğitim görmeleri için Çivril Belediyesi olarak öğretmen veli ve okullara destek olmaya çalışıyoruz” dedi.

(Kaynak:Yeşil Çivril Haber)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı