REKLAMI GEÇ

Şehitler için Diyarbakır’da tören

Şehitler için Diyarbakır’da tören

Şırnak-Akçay’daki 6’ncı Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na bağlı Görmeç ve Seslice Üs bölgelerine, izinden dönen personeli götürmek üzere yol emniyetini almak için görevlendirilen birliğe, teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen üç asker için Diyarbakır’da tören düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2015 Cuma, 10:10

Teröristlerin saldırısında şehit düşen Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, Piyade Onbaşı Hamza Yıldırım ve Piyade Er Ömer Kağan Kandemir için ilk tören, görev yaptıkları Şırnak’ta yapıldı. Şehit cinazeleri, Şırnak 23’üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığındaki törenin ardından Diyarbakır’a getirildi.

Bu sabah da Diyarbakır Asker Hastanesi’nde basına kapalı düzenlenen törenin ardından cenazeler, memleketlerine gönderilmek üzere Diyarbakır Havaalanı’na götürüldü.

Denizlili şehit Piyade Er Ömer Kağan Kandemir’in cenazesi uçakla Çardak Havaalanı’na getirilecek. Buradan da karayoluyla Çivril’e götürülecek.

Şehidin amcası AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ali Kandemir, cenaze töreninin henüz tam olarak netleşmemesine rağmen ikindi namazına müteakip Yeni Cami’de yapılacağını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı