REKLAMI GEÇ

Şırnak’ta yaralanan Uzman Çavuş’a ziyaret

Şırnak’ta yaralanan Uzman Çavuş’a ziyaret

Şırnak Silopi ilçesinde bölücü terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırının ardından çıkan çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Mücahit Çakır, yapılan ilk tedavisinin ardından baba ocağı Çivril’e geldi. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çakır’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2016 Perşembe, 13:00

Silopi’de, bölücü örgüt mensuplarının 2 Ocak’ta düzenlediği saldırıdan sonra çıkan çatışmada sol bacağından yaralanan 23 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Mücahit Çakır, hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından Çivril’deki ailesinin yanına geldi.

Bir yıl önce uzman erbaş olarak orduya katılan ve görev yaptığı Şanlıurfa’dan Şırnak’ın Silopi ilçesine gönderilen Çakır’ı, Belediye Başkan yardımcısı Gürol Mutlu ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep ile birlikte ziyaret eden Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, vatan için canlarını tehlikeye atan, bu uğurda şehit düşenleri, yaralananları milletin hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Güven, tedavi sürecini yakından takip edeceklerini, belediye olarak her türlü ihtiyaçlarında ailenin yanında olduklarını belirtti.

denizli-sirnakta-yaralanan-civrilli-uzman-cavus-mucahit-cakir-baba-evinde-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı