REKLAMI GEÇ

SLOGANLARI ŞEHİT BABASI DURDURDU

SLOGANLARI ŞEHİT BABASI DURDURDU

Çivrilli Şehit Kağan Kandemir’i son yolculuğuna 20 binin üzerinde vatandaş uğurladı. İşte o cenaze töreninden detaylar…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2015 Cumartesi, 11:37

Terör örgütü PKK tarafından hain pusuda şehit edilen Çivrilli Kağan Kandemir son yolculuğuna baba ocağında 20 bin kişinin katıldığı cenaze töreni ile uğurlandı. İlçede kalabalığın neden olduğu bazı sıkıntılar cenaze törenini de etkiledi.

MÜFTÜ SLOGAN ATMAYIN DEDİ AMA…
Şehit Kağan Kandemir’in cenaze namazı ilçedeki Yeni Camii’de kılındı. Cenaze namazını Denizli Müftüsü Mehmet Aşık kıldırdı. Aşık namaz öncesinde tüm kalabalığa seslenerek slogan atılmamasını istediyse de kalabalık buna uymadı.

Kalabalıktaki  gruptan bir kişi önce ‘tekbir’ diye bağırdı. Ardından tekbir sesleri ile sloganlar geldi. Namaza katılanların bir kısmı, “Kahralson PKK, Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları attı. Şehit babası Ergün Kandemir slogan atanları uyararak son vermelerini istedikten sonra bu durum sona erdi.
Şehidin cenazesinin mezarlığa götürülmesi sırasında da yine aynı grup sloganlar atarak cenazeyi son yolculuğuna uğurladı.

FOTOĞRAF MERAKI…
Cenazeye katılanların bir kısmının cep telefonları ile fotoğraf ve görüntü çekmek istemeleri cenaze namazının da gecikmesine neden oldu. Tabutun yanına gelerek fotoğraf çekmek isteyenler bir ara kıblenin de önünü kapattı. Uyarılardan sonra bile kalabalık 20 dakika sonra dağılabildi ve cenaze namazı için gecikmeli saf tutulabildi.

BAKAN YALNIZ BIRAKMADI
Şehit ailesini Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yalnız bırakmadı. Korumalar ve makam araçları ile bakan görmeye alışık olan Denizlililerin karşısına korumasız gelen Bakan Eroğlu, şehit ailesinin yanından bir an bile ayrılmadı. Cenaze törenine katılan askerlerin gözyaşlarını tutamaması ise dikkatlerden kaçmadı.

sehit-son-veda-galeri-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı