REKLAMI GEÇ

SOĞUK AĞLATTI

SOĞUK AĞLATTI

Çivril’de, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları soğuk bir havada yapıldı. Törene katılan anaokulu öğrencileri, soğukta titrerken, aralarında ağlayanlar da oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2015 Perşembe, 13:12

Çivril’deki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine soğuk damgasını vurdu. Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kutlamalarda, soğuk nedeniyle özellikle çocuklar zor anlar yaşa

Törende, gösterilerini sunabilmek için sıranın kendilerine gelmesini bekleyen ve üzerlerinde kısa kollu tişört bulunan anaokulu öğrencileri, soğuk havada tir tir titredi. İçlerinde “çok üşüdüm” diye ağlayanlar bile oldu.

Veliler, öğrencileri kısa kollu kıyafetlerle tören alanına getirilmesinden dolayı anaokulu idarecilerine tepki gösterdi.

Yorumlar

merve   -  Bağlantı 23 Nisan 2015, 15:47

Haydar abi doğru söylüyor. 1 müdür de desinki “ya arkadaş bu çocuk bayramıdır, çocukları hasta etme günü değildir, ben çocuklara sıcacık bayram yptıracam, giy kızım ceketini” desin.bütün öocuklar kısa kollu.giyelim biz de üşümeyelim.

haydar   -  Bağlantı 23 Nisan 2015, 14:22

Soğuğuğu yok edemeyeceğimze göre yapılması gereken tek iş çocukları giydirmek.giydireceksin arkadaş, öğretmen bey, müdür bey duyuyor musun? hava 4 derece.büyükler kabanla üşüyor.o çocuk üşütmeyeceksin bayram kısa kollu t shirtle kutlanmak zorunda mı?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı