REKLAMI GEÇ

Tarım işçilerine çöp konteynırı sağlandı

Tarım işçilerine çöp konteynırı sağlandı

Çivril’e yüzlerce kilometre uzaktan çalışmak için gelen mevsimlik tarım işçilerinin sesi belediyeye ulaştı. Tarım işçilerinin konakladığı bölgeye ilaçlanmış çöp konteynerı konuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2016 Çarşamba, 09:20

Denizlihaber.com, Yeşilçivril.com’u kaynak göstererek, ilçeye gelen tarım işçilerinin yaşadığı sorunları “Temiz su yok, tuvalet yok, çöp konteynırı yok. Mevsimlik işçilerin zor yaşamı” başlığıyla duyurmuştu. 13 Ağustos’ta yayınlanan bu haberin ardından Çivril belediyesi harekete geçerek, çöp konteynırı sağladı.

Toplanan çöpler belediye temizlik ekipleri tarafından alınırken, Veteriner Hizmetler Müdürlüğü ekipleri de düzenli olarak işçilerin konakladığı alanları ilaçlıyor.

Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, konuyla ilgili olarak, “Hizmetlerimiz sadece Çivril’e değil, yolu Çivril’den geçen, Çivril’de mola veren, ekmeğini bir şekilde bu topraklardan kazanan herkesedir. Mevsimlik işçiler zaten memleketlerinden çok uzaklarda, zor şartlarda ekmek parası kazanmak için yollara düşüyor. Sıcak yaz günlerinde tarlalarda gün boyu yoğun bir tempoyla çalışıyorlar. Bizler de onların belirli temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı