REKLAMI GEÇ

Törene geç kalan bakanlara çocuk tepkisi

Törene geç kalan bakanlara çocuk tepkisi

Çivrilli çocuklar, devlet hastanesinin temel atma törenine geç kalan bakanlardan laflarını esirgemedi. Tören alanında 3,5 saat bekleyen çocuklar, tepkilerini “nihayet verebildik çiçeklerini” sözleriyle dile getirirken, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, onları öperek gönüllerini almaya çalıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2015 Pazar, 19:05

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Çameli’den Çivril’e uzanan açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Ancak, programın yoğunluğu törenlerde gecikmeye yol açtı. Bu duruma tepki Çivrilli çocuklardan geldi.

BİR SAAT GECİKME
Çivril Devlet Hastanesi’nin temel atma töreninde Müezzinoğlu ve Zeybekci’ye çiçek vermekle görevlendirilen Yiğit Dikeç, Defne Karaosmanoğlu, Mine Şahan ve Arda Akbal, saat 15.00’te alana getirildi. Temel atma töreni için duyurulan saat 17.30 olmasına rağmen, bakanlar ilçeye bir saat gecikmeyle gelebildi.

“NİHAYET VEREBİLDİK ÇİÇEKLERİ”
Çivril protokolü tarafından karşılanan Müezzinoğlu, Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a çiçekleri anaokulu öğrencileri Yiğit Dikeç, Defne Karaosmanoğlu, Mine Şahan ve Arda Akbal. Ancak, laflarını da esirgemediler. Yiğit Dikeç, arkadaşlarına “nihayet verebildik çiçekleri” diyerek, tepkisini dile getirdi.

BAKAN DUYDU
Minik öğrencinin bu sözleri protokol tarafından duyuldu. Bakan Müezzinoğlu, Vali Şükrü Kocatepe’ye dönerek, “Valim, çocuklar bizi çok beklediler galiba. Biraz sıkılmışlar… Baksanıza nihayet verebildik çiçekleri diyorlar” sözleriyle aktardı.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Rasime Kameroğlu Anaokulu öğrencileri Yiğit Dikeç ve arkadaşlarını öperek, gönüllerini aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı