REKLAMI GEÇ

Traktörün altında can verdi

Traktörün altında can verdi

Çivril’in Karamanlı Mahallesi’nde devrilen traktörün altında kalan 20 yaşındaki Burak Ceylan, yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2014 Çarşamba, 10:06

Feci kaza, dün akşam meydana geldi. Burak Ceylan(20), 20 LL 703 plakalı traktör ile bahçeden topladığı elmaları kuzeni Onurkan Erkan (16) ile birlikte soğuk hava deposuna götürdü. Elmaları boşaltarak Karamanlı’daki evlerine dönen gençlerin kullandığı traktörün rot kolu çıktı. Traktör savrularak yol kenarındaki sulama kanalına devrildi. Onurkan Erkan, atlayarak canını kurtarmayı başardı ancak, traktör sürücüsü Burak Ceylan devrilen traktörün altında kalarak can verdi.

Olay yerine gelen jandarma ve kurtarma ekipleri tarafından traktörün altından çıkarılan Burak Ceylan’ın cenazesi, Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çivril İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Kazayı duyan Burak Ceylan’ın ailesi ve arkadaşları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Yorumlar

Hayrettin Akbaş   -  Bağlantı 8 Ekim 2014, 11:17

İş Güvenliği Uzmanı olarak Traktörlerde Devrilmeye karşı koruyucu Çatı Sistemi sökülmemesi konusunda bir çok kullanıcı ile sohbetimiz oldu. Buradan bir daha tekrarlamak istiyorum Güvenlikten daha önce başka bir önceliğimiz yok.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı