REKLAMI GEÇ

“ÜST YAPI ÇALIŞMALARINDAN ÖNCE BAĞLANTINIZI YAPIN”

“ÜST YAPI ÇALIŞMALARINDAN ÖNCE BAĞLANTINIZI YAPIN”

Çivril’de tamamlanan altyapı çalışmalarından sonra Belediye Başkanı Güven vatandaşa seslendi: “Meslek ve iş yerlerinizin kanalizasyon bağlantısını yaptırın. Üst yapı çalışmaları tamamlanmadan bu işi bitirmemiz gerekir”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2015 Pazar, 13:02

Çivril en büyük sorunu olan altyapı konusunu çözdü. Çivril Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ)’nin birlikte yürüttüğü alt ve üst yapı çalışmalarında sona gelindi. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven tamamlanan kanalizasyon hattının bulunduğu bölgelerde yaşayan işyeri ve mesken sahiplerine seslenerek, “Binalarınızın kanalizasyon bağlantılarını bir an önce yaptırın. Üst yapı çalışmaları başladıktan sonra bedel ödemek zorunda kalmayın” dedi.

denizli-civril-belediye-baskani-gurcan-guven-ikanalisazyon-ic-1

ÇİVRİL DAHA GÜZEL OLACAK
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yayınlayan başkan Güven; Çivril Belediyesinin DESKİ ile birlikte konut ve işyeri sahiplerini bilgilendirdiğini belirterek “Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Çivril Belediye’mizin Cumhuriyet Caddesi, Hükümet Caddesi, Uşak Caddesi’nde ortaklaşa yapacağı yol ve kaldırım çalışmaları başlayacağı için; esnaflarımızın ve konut sahiplerinin kanalizasyon bağlantılarını en geç 23 Ağustos tarihine kadar yaptırmaları gerekmektedir. Çivril’imizin daha güzel olması için çalışıyoruz. Bu yüzden hemşerilerimden biraz sabır ve destek istiyorum” dedi.

YA 23 AĞUSTOS’A KADAR YAPARSINIZ YA DA…
Çivril Merkez de kaldırım ve kaplamaların yenilenmesi çalışması 23 Ağustos günü başlayacağını vurgulayan Başkan Güven, “Çivril’imizin daha güzel olması için kaldırımlar ve kaplamalar komple kaldırılacak, yol ve kaldırım tekrar yapılacak. Siz değerli halkımızın verdiği vergiler ile yapılan harcamaların kalıcı olması, uzun süre dayanması için yolların tekrar kazılmaması gerekmektedir. Bu yüzden siz değerli hemşerilerimizden kaldırım ve yol bozma cezası müeyyidesi ile karşılaşmaması için atık su evsel bağlantılarınızı yaptırmanızı rica ederim” uyarında bulundu.

denizli-civril-belediye-baskani-gurcan-guven-son-gun-23-ic

VATANDAŞ BU YÜKÜN ALTINDAN KALKAMAZ
Bağlantı maliyetlerinin çok yüksek olduğunu belirten vatandaşlar, bunu karşılamakta zorlanacaklarını dile getirirken Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Çivril Üyesi Türkan Keyik , bağlantı maliyetinin bir aileye 750 lira ile 3 bin liraya mal olacağını söyledi. Keyik, “Nuran Şafak arkadaşımızla birlikte Büyükşehir Belediye Meclisi’nde defalarca bu konuyu gündeme getirdik. Kanalizasyon bağlantılarını DESKİ’nin yapmasını talep ettik. DESKİ abonelerin bu ücreti taksit taksit temin etmeli. Aksi takdirde ne 23 Ağustos’a kadar bu bağlantılar yapılır, ne de kaldırım ve yol çalışmalarında yap-bozlar biter” alt yapı çalışmalarının Çivrillilere için bir eziyete dönüşeceğini dile getirdi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 16 Ağustos 2015, 15:54

Evet DESKİ müteahiti yapıversin. Taksit taksit TÜM DENİZLİ ödesin. Ne va bunda.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı