REKLAMI GEÇ

Zolan ve meclis üyeleri Çivril’de sandal sefasında

Zolan ve meclis üyeleri Çivril’de sandal sefasında

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilçelerde gerçekleştirdiği toplantılar sürüyor. İkinci durak olarak Çivril’e giden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meclis üyeleri ve daire başkanları, Mayıs toplantısının ilk birleşimi öncesi Işıklı gölünde sandal turu yaptı. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinliğin ardından açıklama yapan Başkan Zolan, Çivril’in bakir kalmış bir bölge olan Çivril’in turizme kazandırılması için çalıştıklarını söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2016 Cuma, 15:26

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, ilçelerde toplanma kararını geçtiğimiz ay Sarayköy ile başlatmıştı. Büyükşehir Meclisi üyelerinin ikinci durağı ise Çivril oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, meclis üyeleri, daire başkanları ve birim sorumlularının katılacağı meclis toplantısı öncesi Çivril turu yapıldı.

BAŞKAN VE ÜYELER SANDAL GEZİSİNDE
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve beraberindekiler, meclis toplantısı için gittikleri Çivril’de farklı etkinliklere de imza attı. Çivril’in en önemli değerlerinden olan Işıklı Gölü’ne giden Başkan Zolan ve meclis üyeleri sandal gezisi yaptı. Gruplar halinde göle açılan Başkan Zolan ve meclis üyeleri, yaklaşık yarım saat göl turu yaptı, ortaya renkli görüntüler çıktı.

“ÇİVRİL’İ TURİZME KAZANDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Sandal gezisinin ardından basın mensuplarına açıklamalar yapan Başkan Zolan, ilçelerde gerçekleştirilen meclis toplantılarının ikinci durağı için Çivril’e geldiklerini söyledi. Çivril’in bakir kalmış bir bölge olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Çivril, Akdağ Milli Parkı ile, Işıklı Gölü’yle, şelalesiyle çok önemli bir ilçe. Bu değerlerin turizme kazandırılması gerekiyor. Çivril’e yeni bir çehre kazandıracak düzenleme çalışmalarını başlattık, kısa süre içinde sonuçlarını almaya başlayacağız” dedi.

“TEK EKSİĞİMİZ TANITIM”
Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven ise ilçenin önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Tek eksiğimiz tanıtım. En kısa sürede bu açığı kapatıp, Çivril’i herkesin bildiği ve tanıdığı bir yer haline getireceğiz” dedi.

GÖZLEME YAPAN KADINLAR İLE SOHBET
Sandal gezisinin yanı sıra organizasyona yaptıkları gözlemelerle katılan Çivrilli kadınlarla da bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kadınlarla sohbet etti. Başkan Zolan ve Meclis üyeleri Çivril’de gerçekleştirilecek olan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantılarının ilk birleşimine geçti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı