REKLAMI GEÇ

Meteorolojiden sel ve su baskını uyarısı

Meteorolojiden sel ve su baskını uyarısı

Meteoroloji İl Müdürlüğü, gök gürültülü sağanak yağışın bugün de devam edeceğini belirterek, ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması ağaç veya direk devrilmelerine karşı vatandaşları ve yetkilileri uyardı.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2013 Pazartesi, 12:43

Denizli Meteoroloji İl Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, gök gürültülü ve sağanak yağışın bugün de devam edeceğini belirtti.

Yetkilileri ve vatandaşları, ani sel, su baskını, heyelan, yıldırdım düşmesi, ulaşımda aksamalar, çatı uçması ağaç veya direk devrilmelerine karşı vatandaşları ve yetkililerin uyarıldığı açıklamada, Sellerden Korunma Yöntemleri, Yıldırımdan Korunma Yöntemleri, Fırtınadan Korunma Yöntemleri’nin uyulması istendi.

Sağanak yağışın özellikle öğleden sonra etkili olacağını açıklayan Meteoroloji İl Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Denizli Merkez ve ilçelerinde beklenen hava durumu şöyle:

MERKEZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En Yüksek hava sıcaklığı 16 derece.

ACIPAYAM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 15 derece.

AKKÖY: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. Beklenen en yüksek sıcaklık 17 derece.

BABADAĞ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı 14 derece.

BAKLAN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 13 derece

BEKİLLİ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 15 derece.

BEYAĞAÇ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 15 derece.

BOZKURT: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 15 derece.
BULDAN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüsek sıcaklık 16 derece.

ÇAL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 13 derece.

ÇAMELİ:Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 12 derece.

ÇARDAK: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 12 derece.

ÇİVRİL: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 14 derece.

GÜNEY:Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 14 derece.

HONAZ:Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 15 derece.

KALE: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 14 derece.

SARAYKÖY: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 16 derece.

SERİNHİSAR: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En yüksek sıcaklık 15 derece.

TAVAS: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor. En Yüksek sıcaklık 17 derece.

hava-dudumu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı