REKLAMI GEÇ

Vali Demir’den Büyükşehir talimatı

Vali Demir’den Büyükşehir talimatı

Vali Abdülkadir Demir, daire müdürlerine Pamukkale ve Merkezefendi Kaymakamlıklarının kuruluş aşamasında bakanlıkların taşra teşkilatı konumundaki İl Müdürlüklerinin ilçe teşkilatlarının kuruluş aşamasında herhangi bir aksaklık yaşanmaması, Eylül ayı sonuna kadar bütün teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanması için talimat verdi.

/ DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2013 Cumartesi, 10:41

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kabul edilen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayı ile yasalaşan 6360 sayılı ”On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’’ kapsamında Büyükşehir unvanına kavuşan Denizli’de, yapılanmaya sorunsuz bir şekilde geçilmesi için çalışmalar Vali Abdülkadir Demir başkanlığında sürdürülüyor. Vali Demir, kuruluş çalışmalarının aksatılmadan sürdürülmesi ve bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili olarak Merkez İlçe Kaymakamları ve ilgili kurum müdürleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Abdülkadir Demir, Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sezgin Kutlu, İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, SYDV Müdürü Fatih Işık, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdür V. Muhammet Bardan, Tapu ve Kadastro 18. Bölge Müdürü Semih Ural ve İl Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Demirciler, Defterdar V. Turgut Çarabatır ve İl Müftü V. Mehmet Yığın katıldı.

Vali Abdülkadir Demir, daire müdürlerine Pamukkale ve Merkezefendi Kaymakamlıklarının kuruluş aşamasında bakanlıkların taşra teşkilatı konumundaki İl Müdürlüklerinin ilçe teşkilatlarının kuruluş aşamasında herhangi bir aksaklık yaşanmaması, Eylül ayı sonuna kadar bütün teşkilatlanma çalışmalarının tamamlanması için talimat verdi. Denizli’nin daha önceki Bütünşehir statüsü nedeniyle Büyükşehir’e en hazırlıklı İl olan Denizli’nin her konuda örnek olduğu gibi Büyükşehir yapılanmasında da örnek bir çalışmaya imza atması gerektiğinin altını çizen Vali Demir toplantıda, her İl Müdürünün kendi kurumları ile ilgili Pamukkale ve Merkezefendi Kaymakamlıkları çatısı altında yapacakları teşkilatlanma çalışmaları ve devam eden süreç ile ilgili olarak bilgi aldı.

Toplantıda, ilgili ilçe müdürlüğü ve personel kadrolarına gerekli atamaların yapılarak teşkilatlanmanın sonuçlandırılması konuları ele alındı. Vali Demir, Eylül ayı sonuna kadar yeni merkez ilçe Kaymaklıklarının kuruluşu ile ilgili tüm çalışmaların tamamlanmasını, ilçe müdürlüklerinin öncelikle bu kaymakamlık binalarında teşkilatlanmalarının sağlanması ayrıca vatandaşlarımıza en kaliteli, hızlı ve yerinde hizmetin yeni kaymakamlık binasında sunulmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı