REKLAMI GEÇ

İlçe ilçe memleketten haber verecek

İlçe ilçe memleketten haber verecek

Denizlihaber.com, ilçelerdeki binlerce okuruna ‘daha yerel haber!’ sunmak için yollarda. İlçeler Editörü olarak Denizlihaber.com Ailesi’ne katılan Şengül Boz, ilçe ilçe dolaşıp memleketten haber verecek.

/ DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2013 Çarşamba, 12:37

Denizli’nin en çok okunan gazetesi Denizlihaber.com ailesine katılan tecrübeli bir isim Şengül Boz ilçelerden yerel haberler vermek için yollara düştü. Denizlihaber İlçeler Editörü Şengül Boz ile artık ilçe sayfaları renkleniyor.

Daha fazla ve özel haberlerle ilçelerin nabzını tutmak için yollara düşen Boz, Çameli’den Güney’e, Kale’den Çivril’e tüm ilçeleri haberler ve röportajlarla Denizlihaber sayfalarına taşıyor.

Memleketten Haber var sloganı ile 10 yılı aşkın zaman önce yayın hayatına başlayan Denizlihaber.com, özgün yerel içeriğine önemli bir projeyi daha ekliyor.

Aylık 100 bini aşkın farklı okuru, 1 milyonun üzerinde sayfa görüntülenme sayısına ulaşan Denizlihaber’in ilçelerdeki eden binlerce okuru, bundan böyle kendi memleketlerinde olup bitenleri de Denizlihaber’den takip edebilecek.

HER İLÇEYE BİR GAZETE
Denizlihaber’in Denizli Ana Kategorisi altında her bir ilçeye ayırdığımız ilçelere yönelik özel sayfalar artık çok daha renkli ve dolu dolu olacak. Sizde kendi memleketinize dair haberlere ulaşmak için ister Ana Sayfa’daki ana menü barında bulunan Denizli kategorinizin altındaki ilçenize tıklayın isterseniz, tarayıcınızın adres çubuğuna www.denizlihaber.com/denizli/ilçe ismi (Örneğin; www.denizlihaber.com/denizli/acipayam ya da www.denizlihaber.com/denizli/cal) ekleyin…

HABER ET DENİZLİHABER’E
İlçenizde olup bitenlere duyarsız kalmayın. Gördükleriniz, bildikleriniz, tespit ettikleriniz, yaşadıklarınız, kısaca duyulması, paylaşılmasını düşündüğünüz bir haber, olay, görüntü ya da bilgi haber@denizlihaber.com mail adresine gönderin. Tüm ilçe yaşayanları artık Denizlihaber.com’un birer habercisi. İsminiz-soy isminiz, fotoğrafınızı da ekleyip göndereceğiniz ilçenizin, mahallenizin, köylerinizin en az 5 fotoğrafından oluşan görüntülerini fotoğraf galerisi yapalım, memleketinizi dünyaya taşıyalım…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı