REKLAMI GEÇ

Meteorolojiden don ve sis uyarısı

Meteorolojiden don ve sis uyarısı

Denizli Meteoroloji Müdürü Oğuz Ali Avcı, Cuma gününden sonra yüksek kesimlerde görülecek sis, buzlanma ve don olayına karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli olması gerektiğini bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 6 Aralık 2011 Salı, 18:33

Denizli Meteoroloji Müdürü Oğuz Ali Avcı, Cuma gününden sonra yüksek kesimlerde görülecek sis, buzlanma ve don olayına karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli olması gerektiğini bildirdi. Avcı, yaptığı yazılı açıklamada, yarın havanın çok bulutlu geçeceğini, sıcaklığın 4-14 derece arasında değişeceğini kaydetti. 7 Aralık Çarşamba günü hava sıcaklığının 6-13 derece arasında değişeceğini belirten Avcı, Çarşamba günü havanın Yağmurlu olacağını tahmin ettiklerini ifade etti.

8 Aralık Perşembe günü hava yağışının süreceğini bildiren Avcı, açıklamasında şunları kaydetti: “Perşembe sıcaklık 3-10 derece arasında değişecek. 9 Aralık Cuma günü ilimizde hava çok bulutlu geçecek, sıcaklık 1-11 derece arasında değişecek. Cumartesi günü hava az bulutlu geçecek, sıcaklık 0-14 derece arasında değişecek. Hava sıcaklıklarında Cuma gününden sonra düşüş bekleniyor. Cuma gününden sonra, özellikle Cumartesi günü yüksek kesimlerde görülecek sis, buzlanma ve don olayına karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli olması gerekiyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı