REKLAMI GEÇ

100 bin ev hanımına bulaşık önlüğü

Denizli Belediyesi, su kaynaklarının korunması ve bilinçli su tüketimini teşvik etmek amacıyla, üzerinde su tasarrufunu konu alan yazılar bulunan 100.000 adet bulaşık önlüğü yaptırdı. 100 bin önlük 100bin ev hanımına dağıtılacak.

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2007 Salı, 00:00

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, su tasarrufu konusunda belediyenin başlattığı ‘Acil Eylem Planı’na 100 bin bulaşık önlüğü yaptırarak destek verdi.

Özellikle, konutlarda gereksiz su tüketiminin önüne geçmeyi amaçlayan müdürlük, ailede suyu daha fazla kullanan ev hanımlarını hedef kitle olarak seçti. Daha önce, kentteki tüm bilboardlara su kullanımını hatırlatan reklam afişleri asılması ve 100 bin çocuğa üzerinde ‘Denizli’yi Seviyorum’ yazılı eşofman takımı dağıtılmasının ardından bu kez de ev hanımların su kullanımı konusunda dikkati çekilmek istendi.

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Karayel,su kaynaklarının korunması kadar su kullanımının önemli olduğuna işaret ederek, ‘Dişlerimizi, elimizi, yüzümüzü yıkarken boşa akan sular, bizi su sıkıntısı yaşanması muhtemel günlere biraz daha yaklaştırmaktadır. Bu nedenle gereksiz bir musluğu bile açık bırakmamalıyız. Özellikle ev hanımlarımızı hedef kitle seçtik. Birkaç gün içinde 100.000 bin ev hanımına 100.000 bulaşık önlüğü dağıtımına başlıyoruz. Amacımız, su tasarrufunu ev hanımlarımızın devamlı hatırlamasına yardımcı olmak, evlerdeki gereksiz su tüketiminin önlenmesini sağlayabilmektir’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı