REKLAMI GEÇ

35 kasaptan 7’sine ihtar

Denizli Belediyesi, kentin çeşitli mahallelerinde faaliyet gösteren 35 kasapta denetimlerde bulundu. Kasaplardan, 7’sine iş gömleği giyilmediği ve genel temizlik kurallarındaki eksiklikler nedeniyle ihtar verdi.

/ DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2007 Çarşamba, 00:00

Denizli Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık ve Veteriner Müdürlüğü’nden oluşan 4 kişilik 2 farklı denetim ekibi, Bayramyeri ve çevresi başta olmak üzere çeşit mahallelerinde faaliyet gösteren 35 kasabı kontrolden geçirdi.

Denetimlerde, sağlık karneleri, genel temizlik, hijyen, fiyat listesi ve çalışanlarda iş gömleği ve iş başlığı giyilip giyilmediği kontrol edildi. Ekipler, 35 kasaptan 28’sinin standartlara uygun olarak sağlıklı ortamda faaliyet gösterdiği tespit etti. Genel temizlik kurallarının eksik olduğu ve çalışanların iş elbisesi giymediği belirlenen 7 kasaba ise ihtar verildi. Denetimlerin düzenli olarak sürdürüldüğü kaydedildi.

Denizli Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Akbulut, ihtar verilen 7 kasabın 2. denetimde de eksikliklerini gidermemesi durumunda ceza kesileceğini söyledi. Akbulut, denetimlerin, standartlara uyuluncaya kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı