REKLAMI GEÇ

Alt yapıda işbirliği tamam

Denizli Belediyesi’nde, alt yapı çalışmalarının daha sağlıklı yürütülebilmesi ve projeler hakkında değerlendirme yapılması için ilgili tüm müdürlerin katılımıyla toplantı düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2007 Pazartesi, 00:00

Toplantıya, Denizli Belediyesi’nin Su ve Kanalizasyon, İmar, Fen İşleri gibi alt yapıyla ilgili tüm müdürleri ile aralarında TEDAŞ , TELEKOM ve Kentgaz gibi belediye dışından kurumların yetkilileri katıldı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar başkanlığındaki toplantıda, her kurum müdürü, yapmakta olduğu alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Müdürler, söz konusu kendi çalışma alanındaki güzergahlarda başka alt yapı yatırımının olup olmadığını öğrendi. Böylece, alt yapı kazısı sırasında olası arızalar en aza indirilmiş oldu. Başkan Yardımcısı Çınar, şehirde yapılan çalışmalarla ilgili, varsa herhangi bir sorunun giderilmesi için yoksa da ileriye yönelik projelerle ilgili önceden tedbirler alınması amacıyla koordinasyon toplantılarının yapıldığını söyledi.

Toplantıların her ay düzenli olarak yapıldığı, ihtiyaç duyulması durumunda ise birkaç kez daha bir araya gelindiği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı