REKLAMI GEÇ

Belediye’den bayram tedbirleri

Denizli Belediyesi, bayram tatili süresince vatandaşların mağdur olmaması için tüm birimlerde nöbetçi ekipler oluşturarak halkın ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Bayramda, vatandaşların sorunlarını çözmek ve acil ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan nöbetçi ekipler, tatil boyunca görev yapacak.

/ DENİZLİHABER / 11 Ekim 2007 Perşembe, 00:00

Denizli Belediyesi, bayram tatili süresince vatandaşların mağdur olmaması için tüm birimlerde nöbetçi ekipler oluşturarak halkın ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

Bayramda, vatandaşların sorunlarını çözmek ve acil ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan nöbetçi ekipler, tatil boyunca görev yapacak.

Vatandaşlar,bayrama her türlü problemleri için ‘ALO 153’ telefon hattından Denizli Belediyesi’nin ilgili birimlerinden yardım isteyebilecekler ayrıca ‘188 Cenaze’ ‘110 İtfaiye’ ve ‘185 Alo Su Arıza’ telefonlarını arayarak şikâyet ve isteklerini iletebilecekler. Denizli Belediye Bakanı Nihat Zeybekci, bayram süresince vatandaşların belediyeyle ilgili sorunları için nöbetçi ekiplerin görev yapacağını belirterek, ‘Belediye hizmetlerinin aksamaması için ilgili birimlerimizde nöbetçi personelimiz bulundurulacak. Vatandaşlarımızın her türlü şikâyet ve isteği için Alo 153 Belediye hattı 24 saat hizmet verecektir. Bu vesileyle tüm Denizlili hemşerilerimizin ve milletimizin mübarek ramazan bayramını kutluyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı