REKLAMI GEÇ

Belediyeden katı atık şenliği

Denizli Belediyesi, bu yıl 4.’sünü düzenlediği Katı Atık Şenliği’yle çocukları doyasıya sevindirdi. Şenlikte, öğrencilerin oluşturduğu mehteran takımı, çiftetelli ve ritim grupları büyük beğeni aldı.

/ DENİZLİHABER / 8 Haziran 2007 Cuma, 00:00

Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı’ndaki şenliklere, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yardımcısı Mahmut Oğuz ile Hollanda’daki kardeş şehir Almelo’dan gelen misafirler katılarak çocukların sevincini paylaştı.

Denizli Belediyesi Konservatuarı sanatçılarından Hakan Eyiden, birbirinden güzel güncel şarkılar seslendirerek çocukları coşturdu. Çocuklar, oluşturulan platformun önünde doyasıya oynayıp göbek atarak gönüllerince eğlendi. Başkan Zeybekci konser sonrası çocuklara seslenerek, çocukların geleceğine sahip çıkarak çevrenin temiz tutulması konusunda yardımcı olmalarını istedi.

Daha sonra, 23 Nisan Anaokulu öğrencilerinin Ritim Grubu, tamamı katı atıklardan oluşan müzik aletleriyle izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Çocuklar yaklaşık yarım saat süren konserle izleyenleri büyüledi. Bu arada Yenişehir Anaokulu Mehteran Takımı, en çok ilgiyi gören grup oldu. Üzerindeki kıyafetlerle hünerlerini sergileyen minik mehteranlar, arkadaşlarından tam not alırken, büyükleri de gülmekten kırdı geçirdi. Yenişehir Anaokulu Çiftetelli Grubu ise günün finalinde sahne alarak ne kadar yetenekli olduklarını gösterdi.

Şenliklerde, atık bulma oyununa da yer verildi. Topladıkları atıkların içinden hediye yazılı kağıdı bulan çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Çocuklar, çuval yarışı, pinpon topu taşıma, sandalye kapma oyunu ve mendil kapma oyunlarını oynadı. Etkinlikte, çocuklara bol bol pamuk şekeri ve macun dağıtıldı.   

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı