REKLAMI GEÇ

Belediyeden örnek davranış

Denizli Belediyesi, 2007-2008 Eğitim Öğretim Yılı’nda, belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan tüm ilköğretim okullarına yeni başlayacak 11000 öğrenciye, önlük ve yaka hediye edecek.

/ DENİZLİHABER / 6 Eylül 2007 Perşembe, 00:00

Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 17 Eylül’de okulların açılacak olmasına rağmen uyum nedeniyle 10 Eylül’de okula yeni başlayacak 11 bin minik öğrenciye sürpriz hazırladı. Minik öğrenciler, okulun ilk günü aileleriyle okullarına geldiklerinde, Denizli Belediyesi’nin hazırladığı sürprizle karşılaşacaklar. Müdürlük, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden okullara kayıt yaptıran öğrenciler hakkında gerekli bilgileri alarak hazırlıklarına başladı. Okulların açılmasına kısa süre kala tüm hazırlıklar tamamlanarak önlük ve yakalar okul müdürlüklerine gönderildi. Uygulamayla, minikler, okul hayatlarına ‘merhaba’ dedikleri ilk günde arkadaşlarıyla kaynaşması, okulunu ve öğretmenlerini severek başarılı olmalarına katkı sağlaması hedefleniyor.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediyenin çocukların eğitimine ayrı bir önem verdiğini söyledi.2006-2007 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda da okula başlayan 7 bin öğrenciye önlük ve yaka hediye edildiğini hatırlatan başkan Zeybekci:‘’Denizli Belediyesi, çocuklarımız söz konusu olduğunda, yatırımlarından vazgeçip tüm kaynaklarını bu alana seferber edebilme düşüncesindedir. Siz çocuklarımıza gençlerimize yapılacak yatırımların, geleceğin Türkiye’sine yapıldığını çok iyi biliyoruz. Eğitim yılı boyunca, sizlere çeşitli hediyeler de dağıtacağız. Tişörtler, eşofmanlar, hikaye kitapları, önlük ve yakalar hediyelerimizin sadece bir kısmını oluşturuyor. Biliyoruz ki, aileler çocuklarına önlük ve yaka aldılar. Ama bizde küçük bir hediye olarak böyle bir sürprizi düşündük.’’Başkan Zeybekci, yeni öğretim yılının öğrenciler ve öğretmenler başta olmak üzere tüm eğitim kesimine hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı