REKLAMI GEÇ

Belediyeden yerinde temizlik

Denizli Belediyesi, belediye sınırları ve mücavir alan içinde kalan çöp konteynırlarını ve yerlerini yerinde temizleyip, dezanfekte ediyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2007 Salı, 00:00

Denizli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve aşırı sıcaklıklarda çeşitli haşere ve sineklerin hastalıklara davetiye çıkarması gibi olumsuzluktan dolayı, temizlik ekipmanlarını güçlendirdi.

55 mahalle ve sanayi kuruluşlarının çevresinde yapılan temizliklere ek olarak özellikle çöp konteynırları ve yerlere dökülen atıkların çevreye verdiği kötü koku ve mikropların da önüne geçilmeye çalışılıyor. Yeni alınan çöp konteynırı temizleme araçları, her çöpün alınışının ardından temizlik yapıp dezanfekte ediyor. Çevreye hiçbir zarar vermeyen çöp konteynırı temizleme aracı, her 5 dakikada 1 konteynırı bir güzel temizliyor. Temizlik ekipleri de, konteynırların bırakıldığı yerleri basınçlı su kullanıp yıkayarak dezanfekte ediyor.

Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Oğuz, son yapılan temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Daha temiz ve daha sağlıklı bir çevrede yaşamak için herkesin üzerine düşeni yapmasını isteyen Oğuz, ‘Belediyemiz, çevre temizliğine önem veriyor. Çöpler alınmakla kalmayıp konteynırlar ve yerler temizleniyor. Vatandaşlarımızdan da çöplerini zamanında çıkarmalarını istiyoruz. Zamanında bırakılmayan çöpler açık havada ve sıcakta pis koku yaparak çevreye zarar veriyor’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı