REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den İncilipınar’da iftar

Büyükşehir’den İncilipınar’da iftar

Ramazan ayı boyunca her gün kentin farklı mahallelerinde vatandaşları bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, iftar sofrasını bu kez İncilipınar Mahallesi’nde kurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2016 Salı, 14:06

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan ayında kentin farklı mahallelerinde düzenlediği geleneksel iftar sofraları İncilipınar Mahallesi’nde sürdü. İftara eşi Berrin Zolan ile birlikte katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlarla sohbet etti.

incilipinar-iftar-2

İftar yemeğinin ardından konuşan Başkan Zolan, “İncilipınar alt yapımızın baştan aşağı değiştiği 10 mahallemizden birisi. Artık bu mahallemizde de sona geldik. İnşallah eylül ayında tamamlayacağız. Bundan sonra da üst yapıyı sıfırdan yapacağız” dedi.

incilipinar-iftar-1

KAPALI YÜZME HAVUZU YILSONUNDA HİZMETE GİRECEK
İncilpınar Mahallesi’nde devam eden kapalı yüzme havuzu inşaatının yüzde 20 seviyelerinde olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “2016’nın sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Açıkladığımız 121 Dev Proje içerisinde olan projemiz, Kayıhan’dan sonra ikinci kapalı yüzme havuzu olacak” diye konuştu.

incilipinar-iftar-3

Başkan Zolan Denizli’nin bir spor tesisine daha kavuşacağını belirterek, “Orası sadece kapalı yüzme havuzu değil, salon sporlarının yapılabildiği, hanım kardeşlerimizin kurs alabildiği alanlar olacak. Çocuklarımızla, hanım kardeşlerimizle, gençlerimizle cıvıl cıvıl, 24 saat açık olacak bir tesis yapıyoruz” dedi.

incilipinar-iftar-4

YÜZME KURSLARI ÜCRETSİZ VERİLECEK
Yüzme kurslarının ücretsiz olarak verilmeye devam edileceğini vurgulayan Başkan Zolan, “İncilipınar, park ile güzelleşmişti. Sonra İncilipınar Kapalı Pazaryeri’yle çıta biraz daha yükseldi. Şimdi alt ve üst yapıyla çok çok yukarıya çıkacak. Kapalı yüzme havuzu ve çok amaçlı spor merkeziyle de o hizmetler taçlanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu