REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’den önemli proje

Büyükşehir’den önemli proje

Denizli Büyükşehir Belediyesi önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları barınma ve rehabilitasyon merkezini Karakurt Mahallesi’nde yapacaklarını belirterek, “Her canlının yaşama hakkı vardır” dedi. 

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2016 Çarşamba, 14:34

Sokak hayvanlarına yönelik gerçekleştirdiği projeleriyle Türkiye’ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları barınma ve rehabilitasyon kompleksi için harekete geçti.

sokak-hayvanlari-kompleks-1

2008 yılından beri hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği ve Beslenme Odağı’nın kapasitesinin artırılması amacıyla geliştirilen proje Karakurt Mahallesi’nde yapılacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sokak hayvanlarının her türlü tedavisi yapılabilecek. Hafta sonu ve hafta içi vatandaşların hayvanları ile birlikte ziyaret edip, vakit geçirebileceği tesiste ücretsiz hayvan sahiplenme olanağı da sunulacak. Merkezde ayrıca okullara yönelik eğitim programları da düzenlenecek.

sokak-hayvanlari-kompleks-2

HER CANLININ YAŞAM HAKKI VARDIR
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye’nin en büyük sokak hayvanları barınma ve rehabilitasyon merkezini Denizli’de inşa edileceklerini kaydetti. Kompleks ile bakıma muhtaç ve hasta sokak hayvanlarının barınma, beslenme, tedavi ve rehabilitasyon ihtiyaçlarının tek bir noktada karşılanacağını ifade eden Başkan Zolan, her canlının yaşam hakkı olduğunu belirterek, bu bilinçle hareket ettiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi olarak sokak hayvanlarına yönelik Türkiye’ye örnek olan çalışmalar gerçekleştirdiklerine değinen Başkan Zolan, bu konuda üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu