REKLAMI GEÇ

Çınar Nisan’a bitecek

Çınar Nisan’a bitecek

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan üst yapı çalışmalarının yoğunlaştığı Melek Pazarı, Eflatun Sokak ve belediye arkasında inceleme yaptı. Esnafın “Çalışmalar ne zaman bitecek” sorusuna Başkan Zolan “Nisan’da” dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Mart 2012 Çarşamba, 18:19

Üst yapı çalışmalarının yoğunlaştığı Melek Pazarı, Eflatun Sokak ve belediye arkasında incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bölge esnafıyla bir araya geldi. Esnafın ve vatandaşların görüşlerini alan Başkan Zolan, bölge esnafından değişime hazır olmalarını istedi.  Esnafın çay ikramını geri çevirmeyen Zolan, yöneltilen sorulara da cevap verdi. Çalışmaların ne zaman sonuçlanacağına dair yöneltilen soruya Zolan, “Çalışmalar küçük sapmalarda olsa planlamalar doğrultusunda ilerliyor. Hava koşulları nedeniyle aksamalar yaşandı ama Nisan ayı içinde çalışmaları bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Yorumlar

denizlisporlu   -  Bağlantı 22 Mart 2012, 11:43

şubat derler şubat gelir mart derler mart gelir nisan derler bu çalışmaların nisan ayında bitmeyeceğide gayet açık. Sırf gözboyama işi yapılan işler. Yapılan işlerin kalitesi tartışılır lise caddesi kayalık caddesi birer örnek olabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı