REKLAMI GEÇ

“Çınar Projesi’nden vazgeçmedik”

“Çınar Projesi’nden vazgeçmedik”

Göreve getirildiği 2004 yılından bu yana yaptığı çalışmaları basın toplantısında değerlendiren Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Çınar Projesi’nden vazgeçmediklerini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mart 2008 Cuma, 01:00

Denizli Belediyesi Meclis Salonu’ndaki toplantıya, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Zeybekci, “Denizli halkı 28 Mart tarihinde Denizli Belediye Başkanlığı görevini yüzde 52’lik bir oyla bizlere verdi. Bizler de halkın verdiği bu emaneti korumak, Denizli Halkı’na en iyi hizmeti vermek için çalışmalarımıza başladık” dedi. 4 yıllık belediye başkanlığı dönemi boyunca zaman zaman hassas dönemlerden geçtiğini ve ‘Keşke başkan olmasaydım’ dediği zamanlar olduğunu belirten Zeybekci, “Yaptığım hizmetleri düşündüğümde, bu düşüncemin yersiz olduğuna karar verdim” dedi. Zeybekci, açılış konuşmasının ardından katılımcılara Denizli Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan, çalışmaların yer aldığı tanıtım videosunu izletti.

‘Çevre Yolu’nda ilk etabın alt yapısı tamam’

Tanıtım videosunun ardından açıklamalarına devam eden Başkan Zeybekci, yapılan çalışmaların video görüntülerinden daha fazla olduğunu ve yayınlamak için yer bulamadıklarını söyledi. 4 yıl içerisinde Denizli için çok önemli çalışmalar yapıldığını belirten Zeybekci, “Denizli’de yapılan en büyük çalışmalardan bir tanesi çevre yoludur. Zaman zaman siyasetle hizmeti birbirine karıştıran insanlar, bu çevre yolunun yapılmasını geciktirdi. Ama artık bu yol için de gerekli çalışmalar yapılmış ve yolda 9 km’lik ilk etap alt yapı çalışması tamamlanmıştır. Denizli’ye en büyük yeşil alanları bizler kazandırdık. Şu anda Denizli’nin her bölgesinde yeşil alanlar ve halkın rahatlıkça gezebileceği mekanlar oluştu” dedi.

‘Çınar projesi eninde sonunda gerçekleştirilecek’

Toplantıda, büyük tepki çeken projelerinden biri olan Çınar projesi hakkında da bilgi veren Zeybekci, “Çınar projesinden vazgeçmedik. Eninde sonunda bu proje hayata geçirilecek. Belediye binasını da yakın zamanda, Çınar’da açılan boş alana taşıyacağız” diye konuştu.

Tabakhane’de ilk ruhsat verildi

Son zamanlarda Denizli Belediyesi’nin içkili yerlere ruhsat vermediği konusunda çıkan haberlere ilişkin de açıklamalarda bulunan Başkan Zeybekci, Denizli Belediyesi’nin 4 yıllık dönemde çok yere içki ruhsatı verdiğini, bunun yanında Tabakhane’de de ilk gazino ruhsatının verildiğini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı