REKLAMI GEÇ

Çocuk korosundan Zeybekci’ye ziyaret

Denizli Belediyesi Konservatuarı Çocuk Korosu, Ankara Opera Sahnesi’nde verdiği konserin ardından kente gelir gelmez ayaklarının tozuyla Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’yi ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 11 Haziran 2007 Pazartesi, 00:00

Çocuk Korosu’nun 23 üyesi, Şef Malik Ulusman ve öğretmenleriyle Denizli Belediyesi’ne gelerek başkan Zeybekci’yle bir süre görüştü.

Şef Ulusman, koronun her yıl düzenlenen ve bu yıl 12.si gerçekleşen Türkiye Polifonik Korolar Festivali kapsamında Ankara’da konser vererek Ankaralılar’la buluştuğunu söyledi. Ulusman ayrıca koronun, Polikonik Korolar Derneği tarafından Çok Sesli Koro Müziğine katılım nedeniyle 2 farklı ödül aldığını da sözlerine ekledi.

Başkan Zeybekci de, koronun çalışmalarını yakından takip ettiğini, başarılarının artarak devam edeceğini belirtti.

Daha sonra koro üyesi çocuklar, Ankara’dan aldıkları üzerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün resmi bulunan hediyeyi başkan Zeybekci’ye verdi. Başkan Zeybekci de, her bir koro üyesi çocuklara ayrı ayrı hediyeler verdi.

Bu arada, Çocuk Korosu Aile Birliği Başkanı Hülya Güler, başkan Zeybekci ve Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Karayel’e, koroya desteklerinden dolayı plaket verdi. Başkan Zeybekci de, çalışmalarından dolayı Güler plaket sundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı