REKLAMI GEÇ

Çocuklardan örnek davranış

Denizli Belediyesi çocuk meclisi, çocuk yuvasında kalan kimsesiz ve bakıma muhtaç çocukları sevindirdi.

/ DENİZLİHABER / 2 Ekim 2007 Salı, 00:00

Denizli Belediyesi Çocuk Meclisi, 0–6 Yaş Grubu Çocuk Yuvası’nda kalan kimsesiz ve bakıma muhtaç arkadaşlarını ziyaret edip çeşitli hediyeler vererek sevindirdi.

Çocuk Meclisi, yeni eğitim yılındaki ilk toplantısını Denizli Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Meclis Başkanı Çiçek Sırma önderliğinde toplanan çocuk meclisi üyeleri, toplantıda gündem maddelerini ele aldı.

Gündem maddelerinden en önemlisi ise 0–6 yaş grubu Çocuk Yuvası’ndaki çocukların ziyaret edilmesi ve ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli hediyeler alınmasıydı. Meclis Başkanı Sırma, burada kalan çocukların en çok da yaşıtlarından destek görmek istediğini bu nedenle toplantı bitiminin ardından ziyarete gidilmesini oylamaya sundu. Çocuklar, oy birliğiyle yuvaya gidilmesine karar verdi. Daha sonra tüm çocuklar, bebeklerden oyuncaklara, kitaptan silgiye kadar çeşitli hediyeler alarak yuvadaki arkadaşlarını ziyaret etti.

Meclis üyesi çocuklar, buradaki arkadaşlarıyla çeşitli oyunlar oynadı, alınan hediyeleri teslim etti. Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklar ise ziyarete çok sevindi. Çocuklar, birlikte güle oynaya çeşitli oyunlar oynayarak çocuk olmanın tadını çıkardı.

Denizli Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Çiçek Sırma, yuvada kalan çocukların her gün hatırlanmaya ihtiyaç duyduğunu belirterek, okullardaki çocukların da yuvadaki arkadaşlarını ziyarete gelmesini istedi. Sırma, huzur evine de bir ziyaret yapacaklarını sözlerine ekledi.

Çocuk Meclisi, daha önce de huzurevini ziyaret ederek yaşlıları sevindirmiş, kimsesiz ve bakıma muhtaç ailelerin evlerine gidip temizlik yapmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı