REKLAMI GEÇ

Sarhoş gözlüğü ile eğitim

Sarhoş gözlüğü ile eğitim

Denizli Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda 19 binin üzerinde öğrenciye trafik kuralları eğitimi verildi. Eğitimde sarhoş gözlüğünü deneyen öğrenciler önlerindeki topa vurmakta zorluk yaşadı.

/ DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2013 Cumartesi, 10:20

Trafik Haftası nedeniyle Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri, Denizli Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nı gezdi. Geziye, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da katıldı. Zolan, gezide Trafik Eğitim Parkı ile ilgili bilgi verdi.

Denizli Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezleri’nde eğitim gören çocuklar ile birlikte teorik ve pratik eğitimlerde yer alan Başkan Zolan, Trafik Eğitim Parkı’nda bu yıl 10 binin üzerinde çocuğa eğitim verildiğini söyledi.

Teorik eğitimlerde trafik kurallarının önemi aktarılırken pratik eğitimlerde akülü araçlar ile eğitim alanında çocuklara trafikte nasıl davranmaları gerektiği aktarıldı. Başkan Zolan öğrencilerle birlikte ders aldı, yaya geçidinden ve üst geçitten geçti.

Çocuklarla keyifli anlar yaşayan Zolan, 1.5 yıl önce hizmete başlayan Trafik Eğitim Parkı’nda bu yıl 10 bin öğrenciye trafik kuralları eğitimi verildiğini söyledi. Zolan, “Ege Bölgesi’nde ilk, Türkiye’de sayılı tesislerden biri olan bu alan Denizli’de yaşayan çocukların trafik kurallarını en doğru şekilde öğrenmelerini sağlıyor. 1,5 yıldır faaliyet gösteren Trafik Eğitim Parkı’nda bu sene 10 binin üzerinde çocuğumuza eğitim verdik” dedi.

Eğitimde öğrencilere sarhoş gözlüğü de tanıtıldı. Gözlüğü takan öğrenciler önlerine konulan futbol topuna vurmakta zorlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı