REKLAMI GEÇ

Denizli Belediyesi’nin soru bankası iflas etti

Denizli Belediyesi’nin soru bankası iflas etti

Denizli Belediyesi’nin 66 bin ortaokul ve lise öğrencisinin faydalanması için kurduğu internet tabanlı eğitim sistemi başlangıcının üzerinden 5 ay geçmeden sona erdi. Sistemden faydalanmak için www.egitimdenizli.com adresine giren öğrenciler, “Site işletici Y.D. sorumluluklarını yerine getirmediği için bu sitenin faaliyeti durdurulmuştur” uyarısıyla karşılaşıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2013 Cuma, 16:33

ic4 Denizli Belediyesi bu yıl nisan ayında, başta üniversite sınavları olmak üzere tüm sınavlardaki başarıları artırmak için ortaokul ve lisede okuyan 66 bin öğrenciye internet tabanlı eğitim sistemi oluşturarak, soru bankası kartlarını dağıtmaya başladı. ic2 ZOLAN DAĞITMIŞTI Hatta bu soru bankası kartları bizzat Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından okullarda törenler düzenlenerek dağıtılmıştı. Proje için medyada geniş bir tanıtım atağına girişilmişti. O dönem yapılan açıklamalarda Denizli Belediyesi’nin yine bir ilke imza attığı ve projenin, Milli Eğitim Bakanlığı’nın FATİH Projesi ile uyumlu olduğu vurgulanmıştı. ic1 5 AY SONRA BİTTİ Projenin başlangıcından bu yana henüz 5 ay geçmişken, öğrenciler kendilerine dağıtılan banka kartlarında yazan şifrelerle www.egitimdenizli.com adresine giriş yapmak isteyince şoka uğruyor. Sisteme ulaşamayan öğrenciler, “Site işletici Y.D. sorumluluklarını yerine getirmediği için bu sitenin faaliyeti durdurulmuştur” uyarısıyla karşılaşıyor.

y-d-ic

SİSTEM 1,5 YIL AÇIK KALACAKTI O dönem sistemin 1.5 yıl süreyle açık kalacağı bildirilmiş, Belediye Başkanı Osman Zolan, “www.egitimdenizli.com internet sitesindeki sisteme girebilmeleri için 66 bin ortaokul ve lise öğrencisine kartlar dağıtacağız. Konu anlatımları, soru bankaları, yaprak testler, e-kitaplar, tatil kitapları, öğretmenler için soru arşivi, öğrenci takip sistemi, Türkiye geneli deneme sınavı ve müfredata uygun 100 bin soru sistemin içersinde bulunuyor. Öğrencimiz kendine ait kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme girip buradan yararlanabilecek. Burada öğrencilerimizi öyle bir havuz bekliyor ki istedikleri her şeyi bulabilecekler” açıklamasında bulunmuştu.

Yorumlar

MERT KABAK   -  Bağlantı 30 Ekim 2013, 14:47

soru bankası e Kitap

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı