REKLAMI GEÇ

Kar bir geldi pir geldi

Kar bir geldi pir geldi

Denizli’de meteorolojinin daha önceden haberini verdiği kar yağışı akşamın saatlerinde başladı. Kent merkezi bir iki saat içinde beyaza büründü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 18:29

Denizli’de akşamüstü başlayan yağmur, yerini havanın kararmasıyla kara bıraktı. Kent merkezi yılın ilk karıyla tanıştı. 

Meteoroloji İl Müdürlüğü kar yağışının bugünden itibaren başlayıp yaklaşık 3 gün süreceğini duyurmuştu.  Kent merkezi yoğun kar yağışı altında. 

Kar özellikle Denizli’nin yüksek kesimlerini kısa sürede beyaza bürüdü. İlk olarak etkisini Denizli merkezinin güney kesimlerinde gösteren kar yağışı, bir kaç saat içinde tüm kenti beyaza bürüdü.  

OKULLARA KAR TATİLİ
Denizli merkezinin dışında birçok ilçede de etkili olan kar ulaşım başta olmak üzere bazı sorunlara da yol açtı. Valilik meteoroloji il müdürlüğü yetkilileriyle görüşüp kar yağışının süreceği ön görüsüyle bir ilçe hariç tüm kentte ilk ve orta dereceli okulları 1 gün süreyle tatil etti. Ancak bir ilçe de ise kar tatili 2 gün olarak açıklandı.

İŞTE BU İLÇELERDE OKULLAR TATİL

ANTALYA KARAYOLU İÇİN DİKKAT!
Kar yağışı nenediyle Denizli-Antalya Karayolu’nda Kelleci Kardeşler Restoran’dan itibaren zincir takmadan hiçbir aracın çıkışına izin verilmiyor. Polis, çekici ve kamyonların geçişini ise olabilecek kazalara karşı tamamen durdurdu.

ANONS

FOTOĞRAF ÇEKİP GÖNDERİN!
Kar yağışı ile ilgili mahalle veya ilçenizden çektiğiniz fotoğrafları haber@denizlihaber.com adresine isminizi ve soyisminizi belirterek gönderin, adınızı da yazarak kullanalım.

ANONS-3

Yorumlar

Özge   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 10:50

Ana arteller dahil hiç bir tuzlama yada temizleme çalışması yok. Bu şehirde sadece öğretmen ve öğrenciler düşünüldü tatil edildi ancak otobüsler dahi çalışmadı.Bizler işe 2,5 saatte ancak geldik. Belediye sınıfta kaldı.

muharrem   -  Bağlantı 6 Ocak 2015, 01:01

BAĞBAŞI KERVANSARAYDA EVDEN ÇIKAMIYORUZ BELEDİYE NERDE?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı