REKLAMI GEÇ

Denizli Sanat Merkezi’ne kavuştu

Denizli Sanat Merkezi’ne kavuştu

Denizli’de 2012 yılında yanan Sanat Merkezi küllerinden yeniden doğdu. Açılışı gerçekleştirilen, 1’i büyük 7 salondan oluşan Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi, 2 milyon liraya mal oldu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2016 Cumartesi, 13:42

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi törenle açıldı. Açılış törenine, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Vali Şükrü Kocatepe, Ak Parti Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Şahin Tin, Cahit Özkan ile çok sayıda davetli katıldı.

denizli-sanat-merkezi-acilis-ic-3

ÇOCUKLUK ANILARINI PAYLAŞTI
Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nin büyük salonunda gerçekleştirilen açılış töreninde üç kısa film gösterime girdi. Sanat Merkezi’nin küllerinden yeniden doğuşunun anlatıldığı kısa film ile “Annemin Ardından” ve su kayağı sporcularının Pamukkale’de yer alan Kleopatra Havuzu’nda gerçekleştirdikleri şov ve çekilen tanıtım filmini izleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yaptığı açılış konuşmasında, yanarak kül olan sanat merkezi ile ilgili anılarını davetlilerle paylaştı.

denizli-sanat-merkezi-acilis-ic-1

Babası ve üç kardeşi ile birlikte, her hafta pazar günleri çocuk seansına geldiklerini ve sonra da supangle yiyerek günü tamamladıklarını anlatan Bakan Ramazanoğlu, babalara seslendi.

denizli-sanat-merkezi-acilis-ic.pg

EVLER BABALARINI KAYBETTİ
Bakan Ramazanıoğlu, hayatın yoğunlaştığı, ekonomik yarışmacılığın maksimuma ulaştığı son günlerde babaların evlere az uğrar olduğunu dikkat çekerek, “Toplumumuzun temel taşı ailedir. Çekirdek aile yapısına inen ailelerimiz, her an parçalanmak için hazır hale dönüştüğü içinde bulunduğumuz zaman diliminde babalara sesleniyorum. Çocuklarınıza zaman ayırın ve bir pazar günü sinemaya getirin veya onlarla birlikte bir şeyler yapın. Evler babalarını kaybetti. Çocuklar rol modellerini kaybetti. Olan babalarımızı kaybettik. O nedenle bir pazar günü bile olsa çocuklarınıza zaman ayırın ve bu salonlara getirin” dedi.

denizli-sanat-merkezi-acilis-ic-2

YILDA 500 BİN İZLEYİCİ BEKLİYORUZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise 2 milyon liraya mal olan biri büyük 7 salondan oluşan Sanat Merkezi’nde satılan her biletin yüzde 23’ünün Belediyeye kalacağını söyledi. Yılda 500 bin seyirci beklediklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Sanat Merkezi yanmadan önce Gazi Bulvarı’nın trafiğe kapatılması ve burasının açık alışveriş merkezi olması yönünde projemiz vardı. Ancak Sanat Merkezi yanınca bu projemiz askıya alındı. Şimdi eğer Sanat Merkezi yılda 500 bin seyirci ile buluşur ise bu projemizi hayata geçireceğiz” dedi.

denizli-sanat-merkezi-acilis-ic-4

AÇILIŞTAN SONRA SUPANGLE KEYFİ
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler, Sanat Merkezi’nin salonunda supangle keyfi yaşadı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ise çocukluk anılarını tazeledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı