REKLAMI GEÇ

Denizli’nin Kahramanları sahnede

Denizli’nin Kahramanları sahnede

Denizli Belediyesi’nin hazırladığı ‘Denizli’nin Kahramanları’ müzikali Adalet Mahallesi’ndeki Fen İşleri Müdürlüğü’ne kurulan platoda sahnelendi.

/ DENİZLİHABER / 3 Haziran 2013 Pazartesi, 11:15

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Gala gecesine Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, yapımcı yönetmen Osman Sınav, tiyatro oyuncuları Erdal Cindoruk, Uğur Bilgin, Mehmet Çepiç, Ruhi Sarı, tiyatronun duayen ismi Sait Genay, Emre Karayel, Emre Kızılırmak, Ezgi Asaroğlu, Onur Buldu, Sarp Levendoğlu, Müge Boz, Ferdi Kurtuldu, Erdem Baş, Burçin Abdullah ve TRT Ana Haber Spikeri Seval Çöpür ve davetliler katıldı.

Müzikalde sahne alan ve performanslarıyla göz dolduran Denizlili amatör tiyatrocu gençler ‘Server Gazi’, ‘Merkez Efendi’, ‘Müftü Ahmet Hulusi Efendi’ ve ‘Fatma Yıldız’ gibi Denizli’nin kahramanlarının destanlarını interaktif müzikal tiyatro oyunuyla anlattı.

Gala gecesinde konuşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, bu projeyle Denizlili gençlere ve çocuklara ‘Örümcek adam’, ‘Batman’, ‘Süperman’ gibi hayali kahramanları değil, bu toprakların yetiştirdiği kahramanları tanıtmak istediklerini vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı