REKLAMI GEÇ

Elektrik kesintisi var

Menderes EDAŞ Denizli İl Müdürlüğü’nün yapacağı şebeke yenileme çalışması nedeniyle, 29 Mayıs Perşembe ve 30 Mayıs Cuma günü, Denizli merkezdeki bazı mahallelere elektrik verilemeyecek.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2008 Çarşamba, 00:00

Menderes EDAŞ Denizli İl Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre;

29 Mayıs Perşembe günü, 09.00-16.00 saatleri arasında, Merkez Bakırlı, İlbadı, Esentepe, Mehmet Akif Ersoy Mahalleleri, Hüdai Oral Caddesi’nin İzmir Bulvarı ile 29 Ekim Bulvarı arasında kalan bölümüne,

30 Mayıs Cuma günü ise 09.00-16.00 saatleri arasında, Merkez Günbattı, Sırakapılar, Akkonak, Muratdede Mahalleleri, Yeşilköy Caddesi’nin Hastane Caddesi ile Fatih Caddesi arasında kalan bölümüne, şebeke bakım çalışması nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Kesintiler, belirli aralıklarla yapılacak ve çalışmaların belirtilen saatten önce bitmesi halinde elektrik verilebilecek. Menderes EDAŞ İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; elektrikle çalışan cihazların devreden çıkarılması, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcılarını açmaları istendi. Aboneler, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi almak için 186 ALO ELEKTRİK ARIZA telefon hattına ya da 168 28 28 numaralı telefona başvurmaları gerekiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı